Οι στόχοι της ομάδας

Υποσχόμαστε

rocket icon

Άμεσο Έργο

Η αγορά αναπτύσσεται και μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς. Έτσι λοιπόν, όσο αναφορά την επιχείρησή σου δεν πρέπει να χάσεις ούτε στιγμή για να γίνεις όσο ανταγωνιστικός χρειάζεται. Γι'αυτό και εμείς φροντίζουμε να παραδίδουμε το project σου εντός των συμφωνηθέντων χρονικών πλαισίων.

contact icon

Συνεχή Επικοινωνία

Αυτό που κάνει την XLN.gr να ξεχωρίζει στην αγορά με διαφορά είναι η επικοινωνία. Το καλύτερο εργαλείο μιας πετυχημένης συνεργασίας και ενός επιτυχημένου έργου είναι η καλή επικοινωνία. Μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σου και να υλοποιήσουμε το project της επιλογής σου.

future icon

Μελλοντική Συνεργασία

Τη συνεργασία μας, δεν την αντιμετωπίζουμε σα μια απλή υπηρεσία αλλά στοχεύουμε στην μακροχρόνια υποστήριξη όλου του project. Μια ιστοσελίδα χρειάζεται τακτική συντήρηση, συνεχή καθοδήγηση αλλά και μελλοντική ανανέωση για να πετύχουμε καινούριους στόχους.

Next Level

Αναβάθμισε την online εικόνα σου!

Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησής μας στο διαδικτυακό χώρο. Χρειάζεται να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη βάση των στόχων μας, έτσι ώστε να μην είναι μόνο ανταγωνιστική αλλά και συνέχεια αποτελεσματική.

Social Media

Η online εικόνα μιας επιχείρησής μετράει και δίνει το παρόν στον κόσμο, δημιουργεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μέσα από τη συνεχή συνεργασία μας θα δεις το κοινό σου και το πελατολόγιό σου να αυξάνεται.

Offline

Δημιουργίες

create logo icon

Λογότυπο Εταιρείας

Το λογότυπό της επιχείρησής σου είναι ισοδύναμο με την επωνυμία σου. Μερικές φορές είναι αρκετά πιο πιθανό, αν έχεις ένα αξιοσημείωτο λογότυπο, να το θυμούνται. Σχεδίασε το λογότυπο σου!

create bCards icon

Επαγγελματική Κάρτα​

Σημαντικό μέρος τη πρώτης επαφής με τον πελάτη ή τον συνεργάτη σου και είναι ένας τρόπος να ακουστεί το όνομά σου χωρίς να πληρώσεις για διαφήμιση. Κλέψε τις εντυπώσεις και πέτυχε τη συνεργασία σου.

create flyers icon

Επαγγελματικό Φυλλάδιο

Μοίρασε στον κόσμο τις υπηρεσίες που προσφέρεις και δείξε ποια είναι η επιχείρησή σου. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του φυλλάδιου σου αναγράφοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για να προωθήσεις.

question mark

Όμως...

Γιατί όλα αυτά

income

Αύξησε τα κέρδη σου!

Ενισχύοντας και διαφημίζοντας την εικόνα σου online, συνεπάγεται μεγαλύτερη απήχηση σε κόσμο και σαφώς μεγαλύτερο πελατολόγιο. Όσο περισσότερος κόσμος γνωρίζει για την επιχείρησή μας, τόσο πιθανότερο είναι να αποκτήσουμε νέους πελάτες.

more target

Ενίσχυσε το brand σου!

Δεν αρκεί μόνο να έχουμε αρκετή απήχηση. Για να γίνει δημοφιλές το προϊόν ή η υπηρεσία μας στην αγορά, χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία με συνεχή παρακολούθηση. Η επιτυχία μας βασίζεται στο πως θα καταφέρουμε να περάσουμε από την προβολή στην αγορά.

competitive

Αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό!

Γίνε πιο ελκυστικός στο επιθυμητό κοινό σου και κάνε τη διαφρορά ανάμεσα στους ανταγωνιστές σου. Δείξε τι είναι αυτό που κάνει το προϊόν σου ή η υπηρεσία σου ξεχωριστό στο χώρο.

Η διαδικασία

getToKnow

Γνωριμία - Πρώτη Επαφή

Ένα ραντεβού για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε σχετικά με το project που έχεις ως στόχο. Συζητάμε τι φαντάζεσαι να υλοποιήσεις και τους στόχους που θέλεις να πετύχεις.

deal icon

Συμφωνία

Ολοκληρώνωτας το ραντεβού, η ομάδα μας αναλύει τα όσα είπαμε και τα κοστολογεί αναλόγως. Θα λάβεις την καλύτερη δυνατή προσφορά για το Project σου. Στόχος μας, η συνεχή συνεργασία και εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

building

Κατασκευή - Υλοποίηση

Ύστερα αρχίζει ο σχεδιασμός κατά τον οποίο όλοι μαζί θα φροντίσουμε να γίνει βάση πλάνου. Με την ολοκλήρση του σχεδιασμού έρχετε η υλοποίηση της λειτουργικότητας και έπειτα η παράδοση του project.

support icon

Υποστήριξη

Η συνεργασία δεν τελείωνει με το πέρας του έργου. Πάντα προκύπτουν νέες ιδέες, αλλαγές και πρσθήκες καθώς και συντήρηση για τα υπάρχων. Είμαστε εδώ για εσάς!


Our Work

Δες το έργο μας

Σοφια Θωμαιδη
Σοφια Θωμαιδη
3 May 2023
Καταρτισμένοι επαγγελματίες με ευγένεια κι άμεση εξυπηρέτηση λογικό κοστολόγιο υπηρεσιών . Θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα !
Χαράλαμπος Μπάστας
Χαράλαμπος Μπάστας
16 April 2023
Ιδιαίτερα μυημένοι στο αντικείμενο τους με προτάσεις και συμβουλές που θα κάνουν την διαφορά και σου δίνουν από την πρώτη στιγμή θετική ανταπόκριση.
Δέσποινα Κουλαξίζη
Δέσποινα Κουλαξίζη
7 April 2023
Εξαιρετική συνεργασία! Από την πρώτη επικοινωνία φαίνεται η θετική τους ενέργεια και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν! Διαθέσιμοι όποτε τους χρειαστείς, πρόθυμοι να λύσουν απορίες και να εξηγήσουν, με συνεχή καθοδήγηση ως την ολοκλήρωση της εργασίας που ανέλαβαν, αλλά και μετά. Πραγματικά δίπλα σου σε κάθε βήμα! Τους ευχαριστώ πολύ!!
Yiannis Xouryas
Yiannis Xouryas
10 January 2023
Έδωσα την ιστοσελίδα μου για κατασκευή στα παιδιά και μόνο καλά λόγια έχω να πώ ! Είδα πολύ γρήγορα αποτελέσματα (πωλήσεις, feedback κτλ) και είχα πολύ καλή επικοινωνία με όλη την ομάδα καθ'όλη την διάρκεια κατασκευής αλλά και μετά το πέρας. Απόλυτα κατανοητοί, με χρονικό πρόγραμμα και δικαιολογημένη κατασκευή. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Αργυρω Λεσση
Αργυρω Λεσση
23 December 2022
Παιδια με θετικη ενεργεια και ορεξη για δουλεια..Συνεπεις και στο χρονο παραδοσης και στα ραντεβου!Εξαιρετικη επικοινωνια ειτε τηλεφωνικα ειτε ηλεκτρονικα οποτε και αν τους χρειαστηκαμε!Φρεσκες ιδεες και συνεχης καθοδηγηση για το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα!Γιωργο και Λευτερη σας ευχαριστουμε για ολα!Ανυπομονουμε..
Γιώργος Κόκκορης
Γιώργος Κόκκορης
23 December 2022
Εξαιρετικοί στην επικοινωνία, η δουλειά έγινε εντός χρονικών πλαισίων και πολύ επαγγελματίες στη δουλειά τους. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία μας!
Just a Human
Just a Human
4 November 2022
πολύ καλές τιμές και ποιότητα!
Orfeas Orfeas
Orfeas Orfeas
4 November 2022
τρομερές υπηρεσίες Όσο αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας και σε τρομερές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
mike geo
mike geo
4 November 2022
Παρέχουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται, ποιοτικές υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος! Μπράβο σας!
Μυστικό Μονοπάτι
Μυστικό Μονοπάτι
4 November 2022
Εξαιρετικά παιδιά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά και το μεράκι τους. Πολύ καλοί στην επικοινωνία και τη συνέπεια σε όσα συμφωνήσαμε πράγμα που βρίσκεις δύσκολα στις μέρες.

Κάνε το επόμενο βήμα

Θέλεις να μάθεις τι μπορείς να κερδίσεις μέσα από τη συνεργασία μας; Μάθε τι κάνουμε μέσα από τα πακέτα μας και τις υπηρεσίες μας.